Prodejny
BlogNovinkyTriexpert partnerem Vokolo priglu 2024

Triexpert partnerem Vokolo priglu 2024

Triexpert na Vokolo priglu

Poběžte s námi 13. ročník závodu VOKOLO PRIGLU 2024

Je nám ctí oznámit, že se již potřinácté stáváme partnery prestižního běžeckého závodu Vokolo priglu. Tento oblíbený závod okolo Brněnské přehrady, známé také jako "Brněnské moře," je ideální příležitostí pro elitní běžce, amatéry i nadšené hobíky, aby si užili krásný den plný sportu a přátelské atmosféry. Přijďte zažít výjimečný běžecký zážitek 12. října 2024!

Představení závodu SAUCONY Vokolo priglu

Třináctý ročník tohoto ikonického závodu vás zavede na členitou trať dlouhou 14,1 km, která nabízí tři občerstvovací stanice a neopakovatelnou atmosféru. Ať už se rozhodnete běžet jako jednotlivec, součást týmu, nebo ve štafetě, Vokolo priglu vás vyzývá, abyste překonali sami sebe. Jak říkáme: "Bolest ze závodu zmizí, ale hrdost zůstane."

Myšlenka závodu

Sport je naší celoživotní vášní. Spojuje nás jako kamarády a rozděluje jako soupeře. Vždycky byl součástí našich všedních dnů, které se tak stávaly nevšedními. Dává nám pocit výjimečnosti a síly, síly překonat sám sebe a zvládnout životní nástrahy.

Závod Vokolo priglu
Závod Vokolo priglu

Doporučená běžecká obuv

Pro letošní závod doporučujeme model Endorphin Speed 4 od značky Saucony. Toto jsou tempovky s nylonovým plátem, které jsou ideální pro ty, kteří hledají výkonnostní obuv kombinující pohodlí a moderní technologie. Tyto boty vám pomohou dosáhnout vašich nejlepších výsledků a jsou k zakoupení v našich běžeckých prodejnách.

Endorphin Speed 4
Otevřít v e-shopu

Trénink s Jirkou Homoláčem

Připojte se k několikanásobnému vítězi Vokolo priglu Jirkovi Homoláčovi, který vás připraví na závod prostřednictvím tréninkových běhů pro začátečníky i pokročilé. V neděli 6. října 2024 máte jedinečnou příležitost s ním tréninkově oběhnout Brněnskou přehradu a získat cenné rady, jak se nejlépe připravit na závod.

Tréninkové oběhnutí s Jirkou Homoláčem
Tréninkové oběhnutí s Jirkou Homoláčem

Registrace

Přidejte se k nám a registrujte se na závod Vokolo priglu 2024.

Online registrace
Online registrace

Dobrovolníci na Vokolo priglu 2024

Pomůžte nám s organizováním 13. ročníku běhu kolem Brněnské přehrady SAUCONY Vokolo priglu 2024. V závodní den potřebujeme 200 dobrovolníků, kteří nám pomohou zrealizovat největší běžecký závod v Brně.

Kdy a kde nám můžete pomoci?

V sobotu 12.10.2024 od 7.30 hod do 15.30 hod na Brněnské přehradě (sraz na Kozí horce)

Kdy a kde se můžete přihlásit?

Můžete přihlásit pomocí vyplnění jednoduchého on-line formuláře na stránkách vokolopriglu.cz.

Dobrovolníci od pořadatele obdrží: vodu a bagetu, teplý oběd, běžecké ponožky "Vokolonožky", slevové poukazy partnerů, vstupenky do zajímavých expozic a další. Navíc se mohou zúčastnit dobrovolnické tomboly o cenu 5.000,- Kč.

Dobrovolnické činnosti:

  • Výdej startovních čísel
  • Úschovna
  • Budování startu a cíle
  • Hlídání na trati
  • Obsluha občerstvovacích stanic
  • Rozdávání účastnických triček a pamětních medailí
  • Úklid zázemí atd.

TRIEXPERT tým na závodě Vokolo priglu

Jako každý rok se potkáme nejen na startu závodu, ale i v jeho zázemí. V Triexpert stáncích se dozvíte cenné informace a budete si moct nakoupit běžecké oblečení i boty za zlomek standardních cen. Letos pro Vás chystáme taky poukazy na běžeckou diagnostiku a slevy na nezlevněné zboží.

Oběhnutí přehrady není pro každého, je to osobní výzva. Pojďte a dokažte s námi oběhnout "Brněnské moře". Pocitu po dokončení úspěšného závodu se málo co vyrovná. Zažijte pocit únavy, čtrnácti kilometrů v nohách a krásného prožitku něčeho mimořádného.

Triexpert tým na závodě VP
Triexpert tým na závodě VP

Těšíme se na Vás.

Tým Triexpert a SAUCONY Vokolo priglu